Els experts Jesús Gabriel, Maria del Mar Tort, Rossana i Elvira Freire consideren que a Catalunya no es farà una declaració unilateral d’independència sinó que hi haurà un canvi de govern a Espanya que obrirà nous camins al procés independentista.

També asseguren que l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, anirà a presó i que Pablo Iglesias no serà el proper president del Govern espanyol. Pels vidents, Miguel Blesa i Rodrigo Rato també seran empresonats encara que durant poc temps, i l’any 2016 augmentaran els casos de corrupció.

Pel que fa als esports, els experts auguren que la Lliga la lluitaran el FC Barcelona i el Reial Madrid i la Champions League serà per a un equip estranger. La Pilota d’Or no serà ni per a Messi ni per a Cristiano Ronaldo sinó per a un tercer jugador; Casillas deixarà el Madrid a finals de temporada i no tenen clar si Joan Laporta tornarà a presidir el Barça.

Aquesta trobada ha servit per donar el tret de sortida a la fira Magic Internacional, que celebra la trentena edició del 28 al 30 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).