JAUME COLLBONI, alcaldable socialista "La condició és una rebaixa tangible a 1 de gener de 2015 per ajudar la gent de Barcelona, la gent que fa servir el transport públic, a arribar millor a final de mes i a fer més fàcil la vida a la gent. Que jo crec que és un dels problemes més importants que tenim fruit de la crisi econòmica."

Per Collboni, la condició és una rebaixa tangible a partir de l’1 de gener de 2015per ajudar la gent de Barcelona, la gent que fa servir el transport públic a arribar millor a final de mes i a fer més fàcil la vida a la gent. Que jo crec que és un dels problemes més importants que tenim, fruit de la crisi econòmica”.

Sobre el paper de Guanyem Barcelona, que presenta candidatura a les municipals a la ciutat, el president de la Federació de Barcelona del PSC ha assegurat que “no fa por, sinó que estimula a fer les coses millor”.

Jaume Collboni també s’ha referit a la querella presentada per la Fiscalia contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau assenyalant que la diferència de criteri que s’ha produït entre la Fiscalia de Catalunya i la Fiscalia General de l’Estat demostra que es tracta “d’una querella política fruit d’una estratègia política del PP”. L’alcaldable socialista ha reiterat el suport a la Generalitat, ja que considera que la querella també representa un atac contra la institució.