Des de les 19.30 h i fins a les 0.30 h se celebra la Nit de Tapes al Mercat de l’Estrella del barri de Gràcia Nova. Hi acudeix gent de totes les edats i condicions, provinent dels diversos barris del voltant. Els preus de totes les tapes oscil·len entre un i cinc euros. Se n’hi poden trobar de marisc -gambes, cloïsses i navalles- i fins a tot tipus de carns cuinades amb imaginació o fruita fresca més ben presentada que mai. Els assistents han pogut gaudir també de beguda a bon preu.

“Nosaltres venim cada dia a comprar al mercat i ens encanta aquesta idea d’obrir el mercat de nit, està tot bonissim”, expliquen Maria Vázquez i Ana Maria, dues veïnes del barri. Una de les assistents, Ester Varela, juntament amb el seu marit, han vingut des de Monistrol expressament per a l’ocasió, ja que tenen una amiga que hi treballa.

Al Mercat de l’Estrella tothom es coneix i moltes parades les porten entre familiars, així que fills, cosins, amics i fins i tot tiets han donat un cop de mà en aquesta nit tan especial. L’esdeveniment ha estat acompanyat d’una sessió de música a càrrec d’un DJ que ha animat la nit. El Mercat de l’Estrella s’ha sumat aquesta nit a la iniciativa de bona part dels Mercats de Barcelona de celebrar un cop a l’any una nit de tapes.