europa

El novè derbi entre el Muntanyesa i l'Europa s'ha decidit a pilota aturada. Al minut 5, Aleix Dalmau ha executat una falta a la perfecció, ha superat la tanca de jugadors i Rafa Leva no ha pogut fer res, un a zero. El de Nou Barris continuaven collant però ha estat l'Europa el que ha marcat. Padilla ha llançat un falta i Tato Burgada només ha pogut seguir la trajectòria de la pilota. Amb l'un a un s'ha arribat al descans. A la represa ho ha tornat a provar Aleix. Llavors han arribat els millors minuts escapulats. Àlex Poves ha enviat una pilota al pal i Javi Sánchez no ha arribat bé a una centrada de Nils. Els de Pedro Dólera han perdonat i en canvi els de Toni Escudero han fet el segon de nou de falta. Marc Masip ha aprofitat la passivitat de la defensa gracienca. El marcador ja no s'ha mogut i el Muntanyesa s'ha endut el derbi. ANTONIO ESCUDERO, entrenador del CF Muntanyesa "Hemos salido como estamos habituados a salir sin más, el equipo se ha entregado y al final hemos conseguido esos dos goles que nos han dado la victoria." PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que el partit ha tingut un moment clau que ha sigut les dues ocasions nostres de Javi Sánchez i Poves al pal, just abans del dos a un d'ells i de passar de l'un a dos hem pasat al dos a un."

MONTAÑESA: Tato, Santos, Ferran, Gerard, Aleix, Ruben, Toni, Uri, Marc Esteban (Navarro, 15′), Masip (Raúl Rodríguez, 80′) i Joshua (Pedro, 64′).

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Víctor, Alberto, Pastells (Rovira, 61′), Putxi, Ignacio (Javi Sánchez, 57′), Javi Lara, Poves, Padilla i Nils (Camacho, 72′).

ÀRBITRE: Xavier Bertomeu Garcia (Barcelona) assistit per Carlos Eduardo Sidoine Farfan i David López Jiménez (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Santos, Ferran, Joshua i Navarro (Montañesa) i a Alberto, Putxi, Javi Lara, Poves i Nils (Europa).

GOLS: 1-0 (Aleix, 5′); 1-1 (Padilla, 30′); 2-1 (Masip, 66′).