Abans del partit, un missatge al vestidor escapulat: un desig per al futur. Els jugadors de Pedro Dólera han sortit al camp amb la convicció de canviar la línia dels darrers partits, en què els errors els havien condemnat. En canvi, avui han sortit amb molta força davant del Peralada. En el primer quart d'hora de joc, els de Gràcia s'han aproximat perillosament a l'àrea del Peralada. Al minut 17 i 14 segons, el grup Eskapulats ha desplegat una estelada gegant. En la primera ocasió dels de l'Alt Empordà ha arribat el gol: Joan Pons s'ha tret un xut que s'ha enverinat, i entre Rafa Leva i el travesser la pilota s'ha quedat morta a l'àrea petita. Jaume Duran només hagut de posar el peu, mentre la defensa s'ho mirava. L'Europa no s'ha arronsat i ha seguit buscant el gol. El Peralada ha tingut la segona i Rafa Leva ha enviat a córner. Al minut 39, l'àrbitre, Oliver Castaño, ha xiulat penal sobre Javi Sánchez. Javi Lara s'ha encarregat de transformar-lo. L'entrenador del Peralada, Nacho Castro, ha protestat i ha estat expulsat. Empat a un, resultat amb què s'ha arribat al descans. A la represa, l'Europa ha buscat la victòria i les arribades a la porteria de Toni han estat constants. Al minut 53, córner que ha tret Padilla: Toni no ha refusat bé i Javi Sánchez ho ha aprofitat per fer el segon. Un gol del davanter escapulat després de vuit jornades sense fer-ne. Al 59 de joc, falta sobre Nils: targeta groga per a l'infractor, Guillem Cornellà, i vermella directa per a Pastor per dir-li alguna cosa a l'àrbitre. L'Europa ha gaudit de moltes ocasions per tancar el partit, però no ha estat capaç de matar el matx. La darrera jugada ha estat per al Peralada, però ja no s'ha mogut el marcador del 2 a 1, i els tres punts s'han quedat a Gràcia.

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Nils, Javi Lara, Javi Sánchez (Poves, min 79), Padilla (Guzman, min 85) i Rovira (Ignacio, min 65).

PERALADA: Toni, Sergio García, Mate, Pastor, Borja (Tidiane, min 64), Alforcea, Chacón, Guillem Cornellà, Cruz, Jaume Duran (Coro, min 71) i Joan Pons (Toni Ruedas, min 71).

ÀRBITRE: Oliver Castaño Coso (Tarragona). Assistit per Karim Mansouri i Albert Piñol Bautista (Tortosa).

TARGETES: Grogues a Nils (Europa) i a Alforcea, Chacón, Guillem Cornellà, Jaume Duran i Joan Pons (Peralada). Vermella directa al tècnic Nacho Castro (min 39) i a Pastor (min 59) (Peralada).

GOLS: 0-1, Jaume Duran (min 19); 1-1, Javi Lara, p. (min 39); 2-1, Javi Sánchez (min 53).