Martín Villa va ser diputat a les Corts des de 1961 i governador civil de Barcelona entre el 1974 i el 1976. També va ser ministre amb la UCD d’Adolfo Suárez. Servini el fa responsable de la repressió de la concentració de treballadors a Vitòria – Gasteiz el 3 de març de 1976 en què van ser assassinats cinc obrers, i on es van produir més de cent ferits, molts d’ells per armes de foc.

L’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica, primera entitat que va presentar una querella contra els crims del franquisme davant la justícia argentina, ha qualificat la notícia d’avenç “transcendental” per a aquells que “des de fa anys lluiten contra la impunitat de la dictadura franquista”.

Servini, que des de 2010 instrueix la causa oberta a l’Argentina contra els crims del franquisme, demana també  l’extradició de José Utrera Molina. Ministre de Franco i sogre de l’exministre de justícia Alberto Ruiz Gallardón, Utrera estaria vinculat amb la sentència de mort de Salvador Puig Antich. També es demana l’extradició d’altres ministres franquistes, com Licinio de la FuenteAntonio Barrera de Irimo.