Els escapulats han començat duent el pes del matx i Guzmán ha posat a prova el porter local, però ha estat Fontanils qui ha encetat el marcador en rematar de cap una falta lateral. Abans del descans, Poves ha notat una fiblada a la cuixa i ha deixat el seu lloc a Javi Sánchez. A la segona part, una falta de Castellano sobre Nils li ha suposat l'expulsió per doble groga i Roberto Camacho ha aconseguit l'empat en aquesta jugada. Amb superioritat numèrica, els escapulats han tancat els de Julià Garcia a la seva àrea i ho han intentat amb xuts de mitjana distància. Però la mala sort s'ha tornat en contra de l'Europa. Cano i Padilla s'han lesionat. Els barcelonins ja no disposaven de més canvis, el capità ha continuat, però ho ha hagut de fer de davanter buscant el gol del coix. Padilla no ha pogut continuar. El Rubí ho ha aprofitat. Al minut 86, amb l'Europa desdibuixat tàcticament per les lesions, David López ha aconseguit el 2 a 1 definitiu aprofitant una relliscada de Rafa Leva. El càstig podria haver encara estat pitjor si Ferran Vila no hagués enviat la pilota a la creueta en l'últim minut. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Dos homes sols contra Uri Dot, pentina un, Rafa cau, l'agafa a contrapeu i l'altre sol a sota de la porteria, semblava que estiguéssim amb quatre, nosaltres. Han desaparegut tots de l'àrea o no sé on eren. Avui ha sigut tot al revés, ells han aprofitat les seves ocasions. Jo crec que el millor hauria estat un empat, però bé."