Un cop reurbanitzada la Gran Via en superfície, calia renovar i unificar el paviment en aquest tram, que dóna continuïtat a la circulació que surt de la plaça de les Glòries en sentit Besòs i la que hi arriba en sentit Llobregat. A més del tronc central, també s’asfalta exactament la cruïlla amb el carrer de la Llacuna.

Dissabte al matí se n’ha retirat l’antic asfalt amb les fresadores, però aquests treballs no han comportat afectacions al trànsit. Aquest diumenge, en canvi, les obres d’asfaltat obligaran a fer talls durant bona part del dia. Durant les primeres hores, les màquines treballaran al costat mar i només quedarà obert un carril de sortida de la ciutat, mentre que d’entrada es podrà passar pel lateral i un dels carrils del tronc central. A partir de les 11 h ja hi haurà dos carrils oberts en sentit Besòs.

Cap al migdia es repavimentarà la cruïlla amb el carrer de la Llacuna i, a partir de llavors, s’acabarà d’asfaltar la part muntanya de tot el tram, mantenint oberts dos carrils de sortida de ciutat i l’entrada per la calçada lateral. Per tal de reduir el volum de trànsit que arriba fins a aquest punt, mentre durin les obres estarà tallat l’accés a la Gran Via des de la ronda del Litoral.