Els de Marc Carmona han anat a remolc durant tot el partit. Miguelín ha avançat els murcians molt aviat i abans del descans Wilde ha fet l’empat. A la represa els blaugrana han millorat però Miguelín ha fet el 2 a 1 des del punt de penal. Ferrao ha tornat a equilibrar el marcador. En els últims minuts, Bebe ha tornat a avançar elPozo però un gol “in extremis” de Sergio Lozano ha situat el 3 a 3 definitiu.

ElPozo Múrcia: Fabio, Bebe, Miguelín, Lima, Eka -cinc inicial-, José Ruiz, Adri, Gréllo, Franklin, Álex, Raúl Campos.

FC Barcelona: Cristian, Gabriel, Lozano, Batería, Wilde -cinc inicial-, Ari, Saad, Lin, Rafa Usín, Ferrao, Aicardo.

Gols: 1-0, Miguelín (4′); 1-1, Wilde (18′); 2-1, Miguelín, pen. (23′); 2-2, Ferrao (30′); 3-2, Bebe (37′); 3-3, Lozano (39′).