Circ i art. Aquests dos elements es mesclen a la Papallona Circus Arts Shop. Aquesta botiga de tot allò relacionat amb el món del circ és també una galeria d'art i un punt de trobada per a artistes. VICENT LLORCA, responsable de la Papallona Circus Art Shop "És un tot en circ. Aquesta botiga pretén o busca tenir tot sobre el circ pel que fa a art, a material i sinergies i contactes." Aquí s'hi poden comprar tota mena d'elements acrobàtics o que formen part del circ. A més de les típiques boles de malabars o les maces, s'hi poden comprar coses curioses com unes sabates de pallasso fetes a mà o aquesta mescla de drap, pizza i frisbee que ha inventat un català. TAI DAPERO, creador de Dapo Star "El Dapo es va desenvolupar a partir del drap de cuina. Vaig decidir agafar el drap de cuina que tothom té a casa i començar a fer malabars amb el drap." Aprendre a fer circ no té edat. Per als qui vulguin iniciar-se en la pràctica d'activitats de circ poden començar a casa mateix. "Amb uns globus, que la gent se'ls ompli d'escaiola i ja té les seves tres pilotetes. Després si li agraden que vingui aquí i que n'agafi unes de millors." Des d'avui els amants d'aquest món tenen un espai a la ciutat on trobar la màgia del circ.

L’entitat de difusió de les arts del circ Zirkòlika ha inaugurat a Barcelona un espai de culte al món del circ. El local consta d’una botiga en què es poden comprar tota mena d’objectes acrobàtics com els tradicionals malabars, trapezis, monocicles o els diavolos. N’hi ha també de més nous com el Dapo, una tela que és una mescla de drap, pizza i disc volador o “frisbiee”, que ha inventat un català. La Papallona Circus Arts Shop, però, també disposa d’altres tipus d’elements del circ ben curiosos. S’hi poden trobar llibres, objectes de decoració i atrezzo com unes sabates de pallasso fetes a mà.

El que diferencia realment aquest negoci d’altres és el concepte global, del qual els responsables asseguren que és pioner al món. A banda de botiga és una galeria d’art especialitzada en la temàtica de la casa. La pintura, l’escultura, el dibuix, la fotografia i d’altres disciplines artístiques hi són presents. La intenció és també anar més enllà i fer del local un punt de trobada de la gent tan aficionada com professional. La idea és crear sinergies entre els artistes i enriquir el sector.