WHOOPI GOLDBERG, actriu "Espero que el musical funcioni, perquè Barcelona té sentit de l'humor. Es tracta d'una obra alegre i senzilla; és una peça sobre dones molt diferents que es troben per una mateixa causa. I també és una obra sobre l'amistat, una cosa molt valuosa. Inclou molts valors que voldries explicar als teus fills, per això és una bona obra per anar a veure. També parla de com ser una persona decent, ser educat, com no jutjar un llibre per la seva coberta, etc. Són valors molt importants, potser passats de moda, però si no els tens, tens caos! I a mi no m'agrada el caos." "Crec que el món necessita qualsevol cosa que faci riure, perquè la gent està molt enfadada, i trista i es maltracta als nens i altres coses que no m'agraden. Per tant, si la meva petita aportació pot fer riure... és el meu regal per a tu". "Vull que la gent digui, he passat una bona estona."

Goldberg ha explicat que ‘Sister act’ és “una obra alegre i senzilla” i considera que és una bona opció per passar una bona estona. “El món necessita qualsevol cosa que faci riure, perquè està molt enfadat i trist”, ha afirmat Goldberg, i ha afegit: “Si la meva petita aportació pot fer riure… és el meu regal per a tu.”

La jove actriu Mireia Mambo (Barcelona, 1989) interpretarà el paper de Deloris van Cartier, la monja que representava Goldberg al film ‘Sister act’. L’adaptador del guió original, Xavier Cassadó, ha explicat que Mambo té experiència a Londres en musicals com ‘High school musical’ o ‘El rey león’, i ha afirmat que la jove, “una molt bona hereva de Goldberg“, serà “la gran descoberta per al públic de Barcelona”. L’actriu catalana Àngels Gonyalons, que interpreta el paper de mare superiora, ha definit l’obra com “un musical terapèutic”.

‘Sister act’ amb música d’Alan Menken

Tot i que l’obra que s’estrena al Tívoli segueix l’argument de la pel·lícula ‘Sister act’, “no hi té res a veure musicalment”, ha explicat Cassadó. La música original és d’Alan Menken, un compositor novaiorquès que ha guanyat set Tony i vuit Oscars per les bandes sonores i cançons originals de ‘La sirenita’, ‘La bella y la bestia’, ‘Aladdín’ i ‘Pocahontas’. El fil musical té peces inspirades en estils musicals dels anys 90 com el motown, el soul o el disco.
Stage Entertainment i El Terrat, juntament amb Whoopi Goldberg, s’encarreguen de la producció del musical ‘Sister act’, que està inspirat en el popular film del mateix nom que va protagonitzar Goldberg als anys 90.