El passeig Marítim s'allargarà a partir del carrer de Bilbao i arribarà fins a l'aparcament que hi ha passat el carrer de Bac de Roda. Amb aquest projecte l'Ajuntament vol donar continuïtat al traçat que té aquest passeig fins al carrer de Bilbao i obrir el barri del Front Marítim al mar. EDUARD FREIXEDES, regidor de Sant Martí "El que sí que ha d'haver-hi és una certa continuïtat de recorregut verd. I, sobretot, que és el que treballarem d'aquí a final de legislatura, el que creiem que és important és poder establir un recorregut ciclista i un recorregut per a persones que va a peu o corren per separat." Aquesta circulació diferenciada entre vianants i ciclistes s'aconseguirà ampliant l'espai de passeig i fent un nou itinerari ciclista. El carril bici serà més recte i sense la mitgera que separa actualment els dos sentits de la marxa. El projecte de reforma del passeig també preveu remodelar els trams finals dels carrers de Bilbao i Bac de Roda, per convertir-los en les portes d'accés a les platges. Des de l'associació de veïns del barri valoren estan satisfets amb la iniciativa. TOMÁS FERRÓN, AV Front Marítim "La valorem molt perquè és una reivindicació que ja fa 12 anys que l'estàvem reivindicant i pensem que és molt necessari pel que és el Front Marítim i el seu litoral." El projecte de remodelació del passeig Marítim afectarà una part de l'aparcament de cotxes que hi ha a tocar de la platja Nova Mar Bella, perquè se'n reduiran les dimensions. I aprofitant aquest canvi, l'associació de veïns també proposa modificar-ne el funcionament. TOMÁS FERRÓN, AV Front Marítim "Quan això, el passeig Marítim, s'ampliï i necessiti altres espais per a la gent, aquestes zones quedaran molt minvades d'espai per poder-hi aparcar. Per tant, el que quedi ha de ser amb control, amb control de pagament." Les obres de remodelació del passeig s'iniciaran a finals d'octubre, amb una durada de sis mesos i un cost d'1.395.000 euros. Poques setmanes més tard també es començarà la segona actuació al barri, en aquest cas es tracta de la urbanització d'aquest espai, situat al costat del Parc de Diagonal Mar, que costarà més de 830.000 euros.

Fa 12 anys que els veïns del barri de Diagonal Mar i el Front Marítim reivindiquen que s’ampliï el passeig Marítim fins al Fòrum, i a partir de l’octubre una part d’aquesta demanda es farà realitat. A finals de mes començaran les obres per allargar el traçat del passeig des del carrer de Bilbao fins a l’aparcament que hi ha a l’altura de Bac de Roda, a tocar de la platja de la Nova Mar Bella.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament, ampliarà la zona de pas dels vianants, incorporarà nou arbrat i millorarà les condicions del carril bici, que ara té un recorregut amb corbes i, en alguns trams, els dos sentits de circulació estan dividits per una mitgera que desapareixerà un cop concloguin les obres. La reforma del passeig Marítim costarà 1.395.000 € i els treballs tindran una durada de sis mesos. Des de l’Ajuntament també han explicat que en els propers mesos es convocaran les associacions de veïns per acabar de dissenyar l’ampliació del passeig i fer-lo arribar al Fòrum. Aquesta part del projecte, però, es troba en una fase més inicial perquè l’Ajuntament no disposa de recursos econòmics per tirar-la endavant.

En paral·lel, també es farà una altra actuació al barri en un solar a tocar del Parc de Diagonal Mar, entre el passeig de Garcia Fària i el camí que el connecta amb el passeig del Taulat. En aquest cas, es tracta d’urbanitzar l’espai amb els mateixos criteris i disseny que el parc. Les tasques de remodelació duraran cinc mesos i costaran 831.706 €.