Els Texas han obert al públic aquesta tarda, i molts veïns s'hi han apropat. En ser un dia laborable, ha vingut sobretot gent gran, que ha crescut amb les pel·lícules que s'hi projectaven. "Per mi, Texas és el record de la família. És tornar a intentar veure començar i recordar. Per mi, avui és un dia especial." "Ens vam conèixer aquí, precisament." "Fa 56 anys que som casats i aquí ens vam conèixer. Imagina't." "Ara han dit que el tornaven a posar i que es deixa Texas. Sí senyor, havíem d'anar el dia de la inauguració." El director Ventura Pons ha reflotat el cinema, tancat fa un any per manca d'espectadors. Ara s'hi poden veure reestrenes, en versió original i subtitulades al català, per tres euros. "La verdad es que, tal como está ahora la situación, el precio es algo que incentiva para venir." "Ho trobo una miqueta massa barat. Ara, que es mantindrà. Anirem venint, no el deixarem perdre com es va deixar perdre." En definitiva, una proposta que avui, dia de l'estrena, ha convençut els espectadors.

Després de la preestrena d’ahir, només per a convidats, els Cinemes Texas s’han tornat a obrir avui al públic amb el nom original, el que tenien el primer cop que s’hi va projectar una pel·lícula, l’11 de setembre de 1947. En el dia de la reestrena, a la cartellera hi havia ’12 anys d’esclavitud’, ‘Surt el sol a Edimburg’, ‘L’avi de 100 anys’ i ‘Any de Gràcia’. La proposta ha convençut els espectadors, que en ser un dia feiner eren sobretot gent gran. Alguns que ja anaven al Texas fa més de 50 anys.

Els nous Cinemes Texas, amb quatre sales reformades i 540 butaques en total, exhibiran reestrenes en versió original a un preu reduït de tres euros. De dilluns a dijous també s’oferirà una tarifa reduïda de dos euros per als menors de 18 anys i els majors de 65 anys.