MONTSERRAT AYATZ, presidenta de la Comissió Organitzadora de la Setmana del Llibre en Català "La valoració és molt positiva, cal parlar amb els expositors, que estan contents. Hi ha una qüestió que és important, hi ha més oferta, hi ha més diversitat, hi ha més expositors i per tant més gent i això vol dir, més afluència i més venda." JORDI SÁNCHEZ, llibreria Bestiari "Com que l'acte de la V es fa aquí a Barcelona pot ser que ens porti molta gent al matí, com va passar fa dos anys." JORDI RAVENTÓS, editor d'Adesiara "El balanç en principi és positiu, el temps ha ajudat bastant i tant el públic com les vendes van més o menys com l'any passat que va ser foça bo."

L’edició d’enguany es presenta “molt completa”. Segons la presidenta de la Comissió Organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Montserrat Ayatz, “hi ha més diversitat, hi ha més expositors i per tant més gent i això vol dir, més afluència i més venda.”

Els editors esperen “repetir o millorar els números de l’any passat”, segons afirma Jordi Raventós, editor d’Adesiara. A més, el fet de coincidir amb l’acte de la V organitzat per l’ANC per l’Onze de Setembre “pot ser que ens porti molta gent al matí, com va passar fa dos anys”, afegeix Jordi Sánchez, de la llibreria Bestiari.

La Setmana del Llibre en Català se celebra des de divendres passat i fins al proper diumenge 14 a l’avinguda de la Catedral. Aquesta 32a edició de la fira també nodreix aquests dies el centre de la ciutat amb més de 200 activitats entre debats, itineraris literaris i contes per als més petits.