FC Barcelona – CE Europa (9-1): Les blaugrana van superar l’Europa en semifinals amb un incontestable 9 a 1. Les de Xavi Llorens, que són les grans favorites, van ser molt superiors. Willy va fer un hat-trick, Baudet i Gemma Gili en van fer dos i Pilar i Alexia van arrodonir la golejada. El gol de l’honor de les gracienques va ser obra de Kaky.

FC BARCELONA: Laura Rafols, Marta Unzué, Marta Torrejón, Ruth García, Melani Serrano, Virginia Torrecilla, Marta Corredera, Gema Gili, Jennifer Hermoso, Alexia Putellas i Ana Maria Romero “Willy”. També van jugar Núria Garrote, Chelsea Ashurt, Esther Romero, Cristina Baudet, Pilar Garrote i Andrea Sánchez.

CE EUROPA: Mònica, Mar, Kaky, Carla, Teixi, Andrea Porta, Vane, Alba, Marta, Ana Alcocer i Núria. També van jugar: Carlita, Guiu, Granados, Tània, Pili Porta i Clara.

Gols: 1-0 (Willy, 3′); 2-0 (Willy, 15′); 3-0 (Gema Gili, 18′); 3-1 (Kaky, 39′); 4-1 (Willy, 43′); 5-1 (Alexia Putellas, 48′); 6-1 (Cristina Baudet, 58′); 7-1 (Cristina Baudet, 69′); 8-1 (Gema Gili, 74′); 9-1 (Pilar Garrote, 88′).

FC Llevant Les Planes – RCD Espanyol (1-4): L’Espanyol tampoc no va patir contra les amfitriones, el Llevant Les Planes, que aquest any jugarà a Segona Divisió. Lombi va obrir la llauna, i a la segona part Pomares va fer el 0 a 2. Calia sentenciar, i Troyano ho va aconseguir amb el tercer de les blanc-i-blaves. Marta Cubí va donar esperances a les locals, però el gol de Rivi en els últims minuts va certificar el pas a la final de les vigents campiones.

FC Llevant Les Planes: Maria, Eli, Elba, Berta, Sara Serna, Zaira, Marta Cubí, Leti, Ausi, Maria Álvearez i Gemma.
També van jugar: Carol, Sonia i Nina.

RCD Espanyol: Paula, Kenti, Inés, Cotado, Estibi, Troyano, Rivi, N. Mendoza, Alba, Lombi i Paloma.
També van jugar: Bárbara, Andrea, Haley i Sara.

Gols: 0-1, Lombi (min.39); 0-2, Pomares (min.48); 0-3, Troyano (min.63); 1-3, Marta Cubí (min.74) i 1-4, Rivi (min.84).