UE SANT ANDREU - 0 CE EUROPA - 0 Més de 700 persones van omplir el Municipal del Guinardó en una jornada amb un plat fort, el primer, Sant Andreu - Europa. Tots dos conjunts van sortir amb ganes, però amb certes precaucions defensives. La diferència de categoria no es va notar i les ocasions més clares les va tenir el conjunt de Pedro Dólera. Poves, al minut 28, va posar a prova Morales, que va resoldre molt bé. L'empat va donar pas als penals, que va guanyar el Sant Andreu per 3 a 2, amb una bona actuació del porter andreuenc. CE EUROPA - 1 UE SANTS - 0 En el segon matx, l'Europa sabia que havia de fer un bon grapat de gols per tenir opcions de classificar-se, però el Sants es va plantar molt bé i va aguantar les escomeses dels escapulats fins al minut 30. El penal de Castillo a Nils Puchades el va aprofitar Camacho per fer l'1 a 0 definitiu. UE SANT ANDREU - 1 UE SANTS - 0 Amb aquest resultat, els de Piti Belmonte en tenien prou amb una victòria per la mínima i la van aconseguir. Un gol de Guzmán va permetre als quadribarrats classificar-se per a semifinals davant un Sants molt lluitador i que va deixar bones sensacions.