El Sant Andreu va jugar el primer partit de pretemporada al camp del Prat, amb l'objectiu d'agafar minuts i càrrega de treball. PERE BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Sempre es diu el mateix però és que és la realitat, el principal era el tema de càrrega de minuts, hem repartit minuts, lògicament la plantilla encara no la tenim tancada, hem jugat amb molts juvenils i, bé, aquest era l'aspecte més important. A partir d'aquí aspectes del joc més enllà de la derrota." El menys important: el resultat. Els andreuencs van perdre per 3 a 1. Al quart d'hora de partit, el juvenil Sergio Velarde va avançar els quadribarrats. Sis minuts més tard va ser un exmuntanyesa que va aconseguir l'empat, Sascha Andreu de cap va superar Manu. Abans d'arribar al descans, Sascha va deixar la pilota per Charly Ruiz i l'exjugador de l'Europa, amb un xut amb l'esquerra i col·locat va fer el segon per als pratencs. Tots dos conjunts van moure les banquetes i en el segon temps només s'hi va veure un gol. Una errada de Morales en blocar una pilota va permetre que Charly fes el tercer del Prat. Piti Belmonte compta només amb 16 jugadors confirmats a la plantilla, quatre més que estan a prova i té cinc juvenils. Dimecres vinent presentació de l'equip al Narcís Sala, amb 16 jugadors, o alguns més si arriben incorporacions d'última hora.

AE PRAT: Toni Texeira, Cazorla, Castillo, Murillo, Ricarte, Molins, Charly Ruiz, David Llobet, Del Moral, Ferri i Sascha. També van jugar Martí Ramos, Alcaraz, Carrasco, Eric Ruiz, José, Carlos, Roland, Carlitos i Guille.

UE SANT ANDREU: Manu, Llamas, Jilmar, Lucas Viale, Arthur, Ton Alcover, Calderón, Joel Armengol, Xavi Jiménez, Felipe i Sergio Velarde. A la segona part Morales, Leal, Manu Viale, Azparren, Jefferson, Guzmán, Jordi Méndez, Oriol Fernández, Jilmar (Joel 69′) Xavi Puerto i Víctor.

ÀRBITRE: Calle Martínez. Va amonestar Sascha, Oriol Molins i Guille, del Prat; i Ton Alcover i Oriol, del Sant Andreu.

GOLS: 0-1, SergioVelarde (15′) . 1-1, Sascha (21′) 2-1 Charly Ruiz (44′). 3-1 Charly Ruiz (71′)