Després de la peça dirigida per Carlota Subirós, l’obra que ha tingut més bona rebuda ha estat ‘La senyora Rosita la soltera o el llenguatge de les flors’, de Federico García Lorca, amb 21.998 espectadors i un 76 % d’ocupació.

Ara bé, el cicle que ha aconseguit omplir més les sales ha estat Epicentre Pitarra, basat en l’obra de l’escriptor Serafí Pitarra a la Sala Tallers, que ha registrat una ocupació mitjana superior al 90% en la majoria dels muntatges teatrals: un 99% a ‘L’esquella de la torratxa‘ i un 91% a ‘Liceistas i cruzados’. Segons el comunicat del TNC es tracta d’unes xifres que demostren” la vitalitat d’aquesta sala, que s’ha convertit en el cor del teatre” i que ha organitzat 71 funcions i ha rebut 10.726 espectadors. Pel que fa a la Sala Petita, l’obra més vista ha estat ‘Terra de ningú’, de Harold Pinter, dirigida per Xavier Albertí.

Globalment el teatre ha estrenat 23 muntatges i ha fet 337 funcions, a què han assistit 113.143 espectadors; a més, sis muntatges han sortit de gira fora del TNC, on han fet 117 funcions i han rebut 45.555 espectadors.