JOSEP RAMON BOSCH, president de Societat Civil Catalana "També el govern d'Espanya haurà de moure fitxa, no ara sinó en un futur, i nosaltres el que li volem explicar és una realitat que pot ser ell no ha acabat d'escoltar algunes vegades i és que la societat catalana necessita algun tipus de proposta en un futur per buscar una avinentesa. A Barcelona també tenim un acte de presentació al setembre. Dels 16.000 associats que tenim i que ja estan cotitzant a diferents nivells, jo diria que quasi un 40% són persones de Barcelona ciutat."

Josep Ramon Bosch ha assegurat que la plataforma, que es va constituir fa uns mesos, ja té 16.000 associats i d’aquests el 40% són barcelonins. Bosch ha dit que l’entitat organitzarà un acte al setembre per fer visible els suports que ja han aconseguit. S’ha referit també a l’11 de setembre. Ha anunciat que es contraprogramarà un acte per a la Diada a la ciutat de Tarragona tot i que no aspira a mobilitzar tanta gent, diu, com l’Assemblea Nacional Catalana. Bosch ha afirmat, però, que “la visibilitat de Societat Civil Catalana anirà creixent” i tindrà un paper més important a partir del 10 de novembre, l’endemà de la consulta.

Bosch també ha destacat la reunió que va mantenir fa uns dies amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a qui va explicar que la societat catalana “necessita algun tipus de proposta en un futur per buscar una avinentesa”. Bosch ha afirmat que va explicar a Rajoy una realitat que “potser ell no ha acabat d’escoltar algunes vegades”.