JOAQUIM FORN, tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat "Jo crec que la coordinació, el treball conjunt entre Ajuntament de Barcelona, el Port de Barcelona, que és qui dóna el permís per amarrar, i en aquest cas capitania i Guàrdia Civil, que són els diferents organismes que intervindrien, jo crec que estem fent una pressió perquè això es deixi de fer."

L’empresa que suposadament deixarà d’operar és Booze Cruise Barcelona. Encara que, de moment, els trajectes continuen ofertant-se al web, BTV ha pogut saber que els responsables de la iniciativa no tenen intenció de continuar tirant-la endavant. Els recorreguts que organitzava incloïen viatges de tres hores amb barra lliure de cervesa i sangria i entrades a diverses discoteques de la ciutat per un preu de 45 euros. L’oferta va generar reaccions de rebuig de diversos col·lectius de la ciutat, com el Gremi d’Hotels, la patronal de l’oci nocturn o l’Agència de Salut Pública de Catalunya. De fet, l’Ajuntament va demanar a les administracions que tenen competències al mar que vigilin i regulin aquestes activitats.

Segons ha fet públic el consistori, a més, el Port Olímpic ha comunicat als propietaris del vaixell que els rescindiran el contracte d’ús de l’embarcador si no posen fi a aquest tipus de festes. D’aquesta manera, si no deixen de celebrar-se, la nau haurà de traslladar-se a un altre port.