Durant aquesta actuació, que durarà fins divendres, el trànsit en el sentit Besòs no se’n veurà afectat. Tampoc la circulació pels laterals. Es mantindran, doncs, operatives les parades d’autobús d’aquest tram de l’avinguda.

Més actuacions per al pròxim cap de setmana

El cap de setmana del 19 i 20 de juliol s’ocuparan dos nous trams de la Diagonal. Dissabte, el tram entre els carrers de Muntaner i Balmes, per pintar el carril bici del lateral mar. El tall del separador de trànsit comportarà adequar altres itineraris per al pas de la gent que va a peu i suposarà també el tall del carril bici que hi passa. Diumenge, serà el torn del tram de vianants del costat muntanya entre la Via Augusta i el carrer de Muntaner, habilitant també un pas alternatiu per a vianants i el tall del carril bici.

La reforma de tota la part central està prevista que finalitzi el març de l’any vinent i l’objectiu, a més d’ampliar les voreres, serà crear un carril segregat per a les bicis. El tronc central continuarà destinat a transport públic i vehicles privats.