El mes de març passat van començar les obres d’urbanització de la banda mar de la cruïlla, entre els carrers de Balmes i Mandri. A partir d’aquest diumenge, s’iniciaran els treballs d’urbanització de les voreres costat muntanya a Mitre, que comportaran l’enderroc del separador de trànsit sentit Llobregat i la urbanització del carrer Camp, entre la ronda del General Mitre i Sant Màrius. Per fer aquestes obres, s’haurà de mantenir el carrer del Camp tallat a la circulació.

Prèviament, durant la setmana, s’han realitzat el treballs de pavimentació de la calçada del sentit Besòs, de manera que aquest diumenge al migdia es podrà canalitzar el trànsit del sentit Besòs per la zona definitiva de la calçada, al costat muntanya, i el trànsit sentit Llobregat, al costat mar.

També es preveu finalitzar la urbanització del carrer del Berlinès, al costat mar, que inclou unes noves escales convencionals i unes de mecàniques per millorar la connexió dels vianants entre la ronda del General Mitre i el Parc de Monterols.

L’objectiu d’aquesta intervenció a la ronda del General Mitre és donar prioritat als vianants i el transport públic i eliminar-ne les barreres arquitectòniques. S’ampliaran les voreres i el nombre de passos per a vianants augmentarà de nou a 15. Així es facilitarà la connexió a banda i banda de la ronda.