Aquesta és la previsió que tenen alguns comerços del Camp de l'Arpa del Clot per a aquest estiu. PEDRO SOLA, Elèctrica Minerva "No ens interessa obrir els dissabtes a la tarda perquè en aquest tipus de negocis no hi ha prou gent. I no surt rendible. Imagina't el diumenge." La majoria de botigues del carrer de Rogent, un dels més comercials del barri, són petits comerços que no volen ni sentir a parlar de l'acord per obrir els diumenges d'estiu. JOSÉ ANTONIO GARCÍA, Bambino "Aquí lo único que se abre son los cinco festivos de Navidad, y la gente va respondiendo. Pero el resto del año no vale la pena." ANA MARIA VILLÉN, El Peque "Ja que tota la setmana treballes, almenys que el dia de festa sigui per a mi. Per anar a la platja, per relaxar-me." A més, bona part dels comerciants asseguren que, almenys la part baixa del barri, no és zona d'influència turística com pot ser Ciutat Vella o l'Eixample. MARIA ÀNGELS BUDI, Roba de la Llar Maria Àngels "Aquí, de turistes, no en veiem. Només hi ha la gent del barri. Diferent si estiguéssim al costat de la Sagrada Família, però no hi estem. I estem molt avall de Sant Pau també." Per això la Maria Àngels ja s'ha buscat una distracció per als dies que hi ha menys volum de feina.

Es tracta de l’únic barri del districte de Sant Martí que ha estat inclòs en aquesta consideració. Tot i que els representants del petit comerç han acollit amb satisfacció la proposta d’obertura, al Camp de l’Arpa del Clot no ho veuen amb tant d’entusiasme. Tenen dificultats amb l’obertura els dissabtes i creuen que si han d’obrir els diumenges les vendes seran insignificants.

El barri és un dels 17 inclosos en l’acord PP-CiU perquè els comerços puguin obrir cada diumenge de 10 h a 18 h des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre. L’acord, que ha rebut les crítiques de l’oposició, s’amplia més enllà de Ciutat Vella i l’Eixample i arriba als barris més turístics de Sants-Montjuïc i Gràcia, i al Camp de l’Arpa del Clot, a Sant Martí.