ERC ha estat la força més votada a Ciutat Vella, l’únic districte de la ciutat on la coalició ICV-EUiA ha estat la segona opció més escollida pels ciutadans. Els ecosocialistes han han rebut 3.125 vots, 71 més que Convergència i Unió i 125 més que el PSC. Aquest districte ha estat, a més, on la nova formació d’esquerres Podemos-Podem ha quedat més ben situada: en la cinquena posició amb un 6,7%, just per sota de PP i per sobre de Ciutadans. Ciutat Vella ha tingut el vot més diversificat de Barcelona, amb 11 forces per sobre de l’1% de vots. Ciutat Vella ha registrat la participació més baixa (39,4%). En aquest sentit, aquest districte ha estat l’únic on el Partit X i Primavera Europea han superat l’1% de vots.

En el cas de l’Eixample, CiU ha estat l’opció amb més suport dels electors, amb el 26,51% dels vots, seguida d’ERC, amb el 23,65%. ICV ha estat la tercera força, seguida de PP, PSC, Ciutadans, Podemos-Podem, el PACMA i UPyD. De fet, el PACMA (Partit Animalista Contra el Maltractament Animal) ha quedat per sobre del partit liderat per Rosa Díez a vuit dels 10 districtes.

Sants-Montjuïc ha estat un dels districtes on Esquerra ha obtingut un percentatge més alt de suports, un 25%, només per darrere de Gràcia. També és un dels llocs on ERC ha guanyat amb més marge sobre la segona força, en aquest cas CiU, amb el 16,1%. ICV ha estat la tercera opció més votada, seguida de PSC, PP, Ciutadans i Podemos-Podem. Aquesta última formació ha estat una de les sorpreses d’aquestes eleccions, i només ha quedat per sota del 4% dels vots a les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.

Les Corts ha estat un dels tres feus que CiU ha mantingut a Barcelona, juntament amb l’Eixample i Sarrià – Sant Gervasi. A més, és el segon districte on el Partit Popular ha aconseguit un percentatge més alt de vots, amb el 15,8%, per sota del 19,5% d’ERC. La llista la completen ICV, PSC, Ciutadans i Podemos-Podem. UPyD, com a l’Eixample i Gràcia, hi ha obtingut menys de l’1% del suport.

Els resultats de Sarrià – Sant Gervasi són els que divergeixen més de la resta de districtes. Convergència i Unió hi guanya amb el major percentatge de vots i amb la diferència més gran entre el primer i el segon. CiU hi ha obtingut el 36,89% del suport i ha doblat els vots de la segona força més votada, el Partit Popular. A la vegada, el 18,1% de vots dels populars converteixen Sarrià – Sant Gervasi en el districte que més suport dóna a la formació de Santiago Fisas. Aquest és l’únic districte on CiU i PP sumen més de la meitat dels vots. A més, ERC, PSC i Podemos-Podem hi aconsegueixen el seu pitjor resultat (ERC 14,5%, PSC 5,3% i Podemos-Podem 1,8%). És l’únic lloc on VOX, el partit d’Aleix Vidal-Quadras, hi obté més d’un 1% (1,4%). A més, Sarrià – Sant Gervasi ha registrat la participació més alta de la cuitat (58%).

ERC-NECat ha obtingut el millor resultat a Gràcia, on ha rebut el suport del 27,4% dels electors, tot i que CiU el segueix de prop amb el 24,8%. De fet, és el districte on els dos partits sobiranistes sumen més vots (52,2%). Iniciativa, en tercer lloc, hi obté un dels seus millors resultats pel que fa a percentatge de vots (14,5%) per darrere de Ciutat Vella i igual que a Sant Martí. El Partit Popular hi obté el seu pitjor resultat, amb només dos vots més que el PSC, que suposen una diferència del 0,01%. Ciutadans, Podemos-Podem i el PACMA completen la llista dels més votats.

La llista de formacions més votades a Horta-Guinardó segueix exactament el mateix ordre que els resultats de les eleccions europees en àmbit català, tot i que varien els percentatges. ERC-NECat és la formació amb més suport amb el 21,9%, i CiU i PSC queden pròxims entre si amb el 16,4% i el 15,1% respectivament, seguits d’ICV (13,55%) i PP (11,5%). És el tercer districte on Ciutadans ha obtingut més percentatge de suport, per darrere de Sarrià – Sant Gervasi i les Corts, amb un 7%.

Nou Barris és l’únic districte on el PSC ha guanyat les eleccions europees, amb el 22,4% dels vots. El PP (15,1%), com a Sarrià – Sant Gervasi, ha estat la segona força més votada, tot i que la diferència amb Esquerra és de només 61 vots. A més, Nou Barris és l’únic lloc on ICV (12,3%) queda per sobre de CiU (9,7%). En aquest districte Convergència ha tret el pitjor resultat i, paral·lelament, és on un percentatge més alt d’electors ha votat Ciutadans (8,8%). Podemos-Podem també hi ha tret un dels seus millors resultats.

El districte on ERC ha aconseguit guanyar amb més avantatge sobre la segona força ha estat Sant Andreu, amb un 23,4% sobre el 15,2% de CiU. El PSC (14,7%) segueix de prop Convergència, i completen la llista ICV (13,5%), PP (10,8%), Ciutadans (7,3%) i Podemos-Podem (5,5%). A Sant Andreu, com a Horta-Guinardó, l’ordre de les forces més votades coincideix amb els resultats catalans.

Sant Martí, per acabar, Esquerra ha obtingut una victòria folgada sobre CiU, amb un 23% i un 15% respectivament. ICV (14,5%) i PSC (14,5%) segueixen el partit de Ramon Tremosa de prop i amb una diferència de només 46 vots entre ells. PP (10,9%), Ciutadans (7,1%) i Podemos-Podem (5,6%) completen els primers llocs dels resultats.