Avui han vingut amics i familiars per ajudar la proprietària del videoclub. Des de divendres ha posat a la venda tot el seu catàleg, 10.000 DVD, un fons important de cinema d'autor i independent, en mig del qual trobem veritables joies i pel·lícules descatalogades. Per poder gestionar bé les comandes, avui ha hagut de tancar el local, però tornarà a obrir portes demà per atendre els cinèfils, que han lamentat aquest tancament amb queixes i cartes. Séptimo Arte és un dels videoclubs més emblemàtics de Gràcia, i va tenir fins a set sucursals a tot Espanya. Per ella, la raó principal del tancament és la pirateria. El videoclub tancarà de manera definitiva a finals de mes. Però Angie Arieu no s'allunya tant del setè art, perquè ara vol dedicar-se plenament a la seva carrera d'actriu.

Abans de prendre la decisió de tancar, la propietària va difondre aquesta enquesta per analitzar si seria possible mantenir el local oferint als clients una subscripció mensual de DVD. La resposta, però, no va satisfer la propietària, Angie Arieu, que canviarà de professió per dedicar-se a la carrera d’actriu. La peculiaritat del videoclub Séptimo Arte és que conté un fons molt important de cinema d’autor i independent, amb uns 10.000 títols i força films descatalogats. Aquesta diversitat el situava com un dels videoclubs més emblemàtics de Barcelona.

Després de conèixer-se la notícia, a la pàgina del Facebook del local, clients i amics han lamentat el tancament d’aquest negoci, que abans de traslladar-se a Torrent de l’Olla estava situat al carrer de Verdi. Fèlix Pons Ferrer ha escrit que “és una gran pèrdua per al barri i per a la ciutat” i  un altre client, Dani Domínguez, ha destacat que és inversemblant que “propostes com aquesta no tinguin cabuda a la Barcelona cosmopolita, capital de la cultura”.