Dos autocars s'han desplaçat des de Gràcia fins a Terrassa per donar suport a l'Europa, més un bon gruix de seguidors, que ho han fet amb vehicles privats. Mentre els jugadors s'escalfaven a la gespa, els aficionats escapulats han arribat a l'Olímpic de Terrassa. Tot ja estava a punt i Pedro Dólera ha donat les darreres ordres en el túnel de vestidors, i els 22 jugadors han saltat al terreny de joc. Quan encara no hi havia hagut cap ocasió, primer contratemps per a l'Europa: Rafa Leva s'ha lesionat al quart d'hora, però malgrat que han intentat recuperar-lo finalment ha estat substituït per Eloi Mir. A la mitja hora de joc, Cebri ho ha provat de falta, però Ortega l'ha rebutjat. Quatre minuts més tard, Valderas ha fet falta a Gallar i en el llançament Oriol Dot ha fet el gol del partit. Al minut 39, penal clar del golejador terrassenc sobre Rovira que l'àrbitre, Raúl Calle, no ha volgut xiular. A cinc per al descans Cebri ha xutat creuat, però no ha trobat porteria ni rematador. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans. Pedro Dólera ha fet els dos darrers canvis al minut 54: ha fet entrar Javi Sánchez i Diego per Camacho i León. Amb aquests retocs l'Europa ha gaudit de més arribades, però no han estat prou perilloses. L'equip de Miki Carrillo ha buscat sentenciar el matx, però no ha estat encertat. Álex Cano s'ha lesionat al minut 65 de l'esquena i ha jugat la resta de partit en punta. Qui també ha quedat tocat ha estat Vivó, i Pedro i Dani han intentat reestructurar l'equip. A cinc minuts per al final, el Terrassa ha pogut matar el matx, però Montoro, sol davant d'Eloi, ha rematat fora. Tres punts per al Terrassa, però la derrota de l'Ascó i el Rubí ha fet que l'Europa hagi certificat jugar play-off per segon any consecutiu. L'Europa encara té alguna opció d'aconseguir el campionat, hauria de guanyar al Nou Sardenya amb el Masnou i esperar que Cornellà i Muntanyesa no sumin els tres punts.

TERRASSA: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Edile, Àlex Alba, Juli, Isaac Maldonado (Pedro Garcia, 61′), Jaime, Gallar, Romo (Juancho, 69′) i Montoro (Segarra, 85′).

EUROPA: Rafa Leva (Eloi, 17′), Guillem, Víctor Duran, Cano, León (Diego, 54′), Vivó, Rovira, Valderas, Cebri, Javi lara i Camacho (Javi Sánchez, 54′).

ÀRBITRE: Raúl Calle Martínez (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Isaac Maldonado, Jaime, Edile, Pedro Garcia i el tècnic Miki Carrillo (Terrassa) i a Rovira, Valderas i el tècnic Pedro Dólera (Europa).

GOLS: 1-0 (Oriol Dot, 35′).