La Lliga a Tercera Divisió s'està posant molt emocionant. Queden quatre jornades per al final i el capdavant de la classificació s'ajusta cada cop més. El líder, el Muntanyesa, va perdre al camp de l'Ascó per 1 a 0 i només té un punt més que el segon i dos més que el tercer i el quart. Els de Nou Barris van sortir disposats a endur-se la victòria, i a la primera part van tenir ocasions per marcar, però no ho van aconseguir. I a l'inici de la segona part va arribar el gol local. Genís Soldevila en va ser l'autor. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "És un molt bon equip, que fa les coses bé, que sap molt bé com ha de jugar, però potser mirant el partit no és el més just perdre 1 a 0." La derrota per al Muntanyesa significa trencar una ratxa d'11 partits sense perdre.