El festival vol redefinir el concepte de menjar al carrer i treure’n les connotacions negatives. La revista cultural ‘Bcnmes’ és al darrere d’aquesta fira, que vol potenciar el menjar de carrer de qualitat i a un preu assequible. Hi participaran restaurants, quioscos i caravanes mòbils. Els visitants podran degustar arepas, cebiche, panets fets al vapor amb ànec i porc, dònuts grecs, sopes internacionals, tabule i també els típics entrepans i les hamburgueses.

La primera edició de l’Eat Street es farà a la nau de “coworking”, o cotreball, Crec, al número 29 del carrer de Blesa des de les dues de la tarda  fins a les 12 de la mitjanit de dissabte. Linda Silva, de l’organització, assegura que l’essència del festival és fer-lo a la via pública, però la dificultat per obtenir els permisos els ha fet canviar de plans i s’hauran de conformar amb una primera edició en un recinte tancat. La intenció -ha dit Silva- és recollir signatures per fer les properes edicions, almenys una al mes, al carrer. “A Barcelona tenim bon temps per menjar a l’exterior”, conclou Silva.