El Cor Vivaldi és el cor de l'escola IPSI, un centre concertat que fa més de 50 anys es va posar en marxa a l'Esquerra de l'Eixample. És un cor escolar que actualment consta de 45 cantaires. Enguany celebra el 25è aniversari. ÒSCAR BOADA, director del Cor Vivaldi "Ho hem celebrat obrint aquest 25è aniversari amb tres concerts. Vam començar al Palau de la Música, el 18 de febrer, amb una primera part del 'Te deum', d'Albert Guinovart, que ens ho ha escrit per a nosaltres i la segona part és un 'Stabat mater', que Albert Garcia Demestres el va escriure per al nostre 15è aniversari. I ho vam repetir al conservatori del Liceu i també a l'auditori AXA, que és la nostra seu del cicle on fem quatre concerts anuals. Aquí, però, en comptes del 'Mater', de Demestres, vam fer el 'Magnificat', de Peter Bacchus, que també ens va escriure, ja fa uns cinc anys, que és una obra que des de llavors no havíem tornat a cantar." El cor fa entre 30 i 40 concerts cada any. És una activitat intensa,per ser un cor escolar. ÒSCAR BOADA, director del Cor Vivaldi "L'activitat habitual són representacions al Gran Teatre del Liceu quan requereixen d'un cor infantil, participació a concursos com aquest any que hem anat a Tolosa o com aquest any que participarem al Concurs internacional de Tours Le Florilège, a finals de maig. També els concerts del nostre cicle i altres, també enregistraments, discos de producció pròpia o per encàrrec... més els assajos, és clar, que assagem cada dia." El Cor Vivaldi, petits cantors de Catalunya, és un cor premiat internacionalment. Als inicis -va rebre el gran premi de la ciutat d'Arezzo, a Itàlia, l'any 1998. També té el Gran Premi de Cant Coral de Bilbao de 2011, i el 2013 li van atorgar la Creu de Sant Jordi.

L’escola IPSI dóna suport pedagògic i material a aquest cor, únic en el panorama escolar català. Es va crear l’any 1989, gràcies al pianista i director Òscar Boada.

El cor és pioner en la interpretació d’òperes infantils i col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu. També ha enregistrat bandes sonores de pel·lícules d’Almodóvar, Balagueró, Llompart i Aibar. El Cor Vivaldi ha efectuat gires arreu d’Europa, l’Argentina i els Estats Units i, des de l’any 2001 té un cicle propi de concerts, amb un repertori ampli.

Ha estat guardonat amb diversos premis i el 2013 va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi. Enguany ha estat seleccionat per participar al concurs internacional de Tours Le Florilège, el mes de juny, en la categoria infantil i juvenil. També ha estat invitat a participar al Golden Gate Choir Festival of San Francisco, que tindrà lloc el juliol de 2015.