“La gent que té entre 35 i 70 anys també gaudeix molt dels concerts, i rarament es programen coses per a ells”, ha explicat el director del festival, Martín Pérez. En la segona edició, el Festival Jardins de Pedralbes ha precisat el seu estil: elegant i un pèl nostàlgic, en consonància amb l’entorn del Palau de Pedralbes. Hi ha 12 concerts programats, entre els quals destaquen Simple Minds, Blondie, Tom Jones, Raphael, Russian Red, Paul Anka, Kool and The Gang o Buika. La cantant Carla Bruni és la cap de cartell d’enguany, tal com va avançar fa unes setmanes l’organització.

Les noves generacions de grups catalans també tindran un lloc al festival, que ha muntat un escenari especial per a ells. Àurea Quartet, Judith Meddermann, Clara Luna o Paquito Groove Band tocaran a les 20.30 h. Hi haurà un espai dedicat a la gastronomia, i amb estrella Michelin inclosa, amb els germans Torres.

El preu de les entrades pot arribar als 190 euros per una butaca en el concert inaugural. La direcció afirma que ha fet un “esforç” important per oferir als usuaris entrades a 15 i 25 euros a cadascun dels concerts que s’han programat. Per l’edició anterior van passar pel Festival Jardins de Pedralbes 17.000 persones.