Pot semblar una classe qualsevol... però no ho és. Es tracta d'un taller magistral impartit per la Kimmie Gee, una de les ballarines que acompanya Beyoncé durant els espectacles. A només 24 hores del concert al Palau Sant Jordi, alguns fans han après un dels balls que es podran veure demà a l'escenari. Els afortunats han estat els alumnes de l'escola Coco Comin. COCO COMIN, directora de l'Escola Coco Comin "D'entrada ens han fet obrir les portes i els han dit als alumnes que treguin tot el dolent que tinguin dintre." Dit i fet. Tothom estava predisposat a seguir les instruccions de la ballarina, que posa èmfasi en els beneficis del ball per a la millora de l'autoestima. "Mucho movimiento, mucha calidad de movimiento, mucha creatividad, y es una passada." "És una oportunitat increïble. La ballarina principal de Beyoncé, és increïble! És un somni realitzat ja." "Todos los bailarines estamos que queremos ser negros para tener este rollo." Les inscripcions han superat les expectatives i, finalment, s'ha organitzat el taller en dues sessions que han acollit els més de 200 alumnes apuntats. Al final de la classe ningú no ha perdut l'oportunitat d'acostar-se a la Kimmie per fer-s'hi fotos, o, fins i tot, demanar-li un autògraf. I és que el concert de Beyoncé és demà i això es notava a l'ambient.

No és la primera vegada que Kimmie Gee i Denee B imparteixen aquests tallers. Es tracta de “workshops”, classes magistrals, que organitzen a cada ciutat on Beyoncé actua. Per dur a terme l’activitat, Kimmie Gee escull una de les escoles més prestigioses de la zona per transmetre els coneixements adquirits com a ballarina de Beyoncé.

L’èxit de la convocatòria a Barcelona ha estat rotund, fins al punt que les inscripcions han superat les expectatives i se n’han limitat les places a 211 persones. Per tal d’agilitzar el funcionament de les classes magistrals, s’ha dividit el taller en dues sessions, una dirigida a adults, i l’altra a juvenils.

La capitana de les ballarines, Kimmie Gee, duu a terme un projecte anomenat Kimmestry, que aprofundeix en l’estudi de l’autoestima i en els canvis positius que s’experimenten amb el ball. Un projecte que ha intentat transmetre als alumnes que han assistit a la classe magistral de Barcelona.

Els moviments sensuals i enèrgics que sempre han caracteritzat els balls de Beyoncé han constituït l’anomenat “sexy style”. Segons Coco Comin, directora de l’escola homònima, es tracta d’una fusió entre el jazz i el funk. Per alguns fans de la cantant nord-americana, l’experiència ha estat un primer tast del que els espera demà durant el concert al Palau Sant Jordi.