L'Europa s'enfonsa a la classificació després de perdre ahir per 2 a 0 davant el Cornellà. L'equip de Gràcia no va saber aprofitar les ocasions de què va disposar i va encaixar el primer gol quan tot just arribava el minut 19. L'1 a 0 va ser obra de Sanchís, que va aprofitar una passada de Dogo, aquesta era la primera ocasió clara de gol del Cornellà. Els homes de Josep Moratalla no van aconseguir encertar en les arribades a porteria i van anar descans amb el marcador advers. A la represa el Cornellà va tornar a ser molt matiner a l'hora de marcar i va aconseguir fer el 2 a 0 tot just quan s'havien jugat quatre minuts de la segona part. Ochoa remata un córner al fons de la xarxa defensada per Pelejero.

Els escapulats havien incorporat Pep Moratalla a la banqueta però l’equip no donava senyals de vida. No guanyava a casa des del 9 de novembre de 2003 i el dia que va visitar-los el Cornellà la sort no va canviar. En 28 jornades l’Europa havia sumat 29 punts i a casa els seguidors graciencs només l’havien vist guanyar tres vegades, contra el Gavà (2-0), contra la Gramenet B (4-3) i contra el Tàrrega (2-1).

CE EUROPA: Pelegero, Polo, Juli (Pau Clavero), Badía, Pau Teodoro, Amorós, Marc Pérez, Dolz (Espín), Romario, Ros (Aleix) Ezquerro.

UE CORNELLÀ: José Antonio, Lolo (Jarabo), Creus, Gómez, Manzano, Arjona, Serrano, Tarruella, Ochoa (Moisés), Sanchís (Xavi), Lobo.

Gols: 0-1 Sanchis, 0-2 Ochoa.

Àrbitre: Medina Cabello.