IRMA ROGNONI, regidora de Nou Barris: "El menjador social com a tal, com que ja tenim molts habilitats i àpats en companyia, donem l'abast i no hi ha llistes d'espera i no hi ha més demanda, de moment no... Sempre el tindrem pendent d'obrir a la mínima que hi hagi demanda".

Irma Rognoni ha dit aquest dilluns a l’entrevista de ‘BTV notícies matí’ que queda aparcat el projecte del menjador social al barri de Can Peguera . La regidora ha dit que després d’analitzar la demanda que hi ha al barri “es dóna l’abast” amb les ajudes que s’ofereixen des del districte a les persones amb més necessitats. Rognoni ha dit que l’Ajuntament estudia “dinamitzar” la cuina del casal de Can Peguera fent uns tallers que permetin a les famílies anar-hi a menjar a un “preu raonable”. La regidora també s’ha referit a la possibilitat d’ampliar les places d’àpats en companyia en cas que augmenti la demanda perquè tenen el “pressupost obert”.

Fa uns mesos els veïns de Can Peguera van denunciar la situació de fam que viuen algunes famílies del barri i van engegar converses amb el districte per buscar-hi solucions. Una de les mesures amb què treballaven conjuntament era fer un menjador social al Casal de Gent Gran de Can Peguera. Semblava que les negociacions anaven per bon camí ja que només fa unes setmanes els veïns donaven per fet l’obertura d’aquest espai.