La campanya electoral s'allargarà durant tres setmanes. Els cinc candidats s'enfrontaran en diversos debats i intentaran convèncer els ciutadans perquè votin la seva proposta. Qui podrà votar? Els residents a Barcelona majors de 16 anys, que prèviament s'hagin inscrit al registre electoral, que estarà obert fins el 29 de març, dia dels comicis. On es vota? Hi haurà 30 punts habilitats, en agrupacions del partit i locals d'altres associacions, on només caldrà presentar el DNI, signar un document per compartir els valors i principis del PSC i fer una donació d'1 euro. Perquè una candidatura es proclami guanyadora caldrà que obtingui el 40% dels vots i a més, una distància de 10 punts respecte a la segona candidatura. Si no és així, es farà una segona votació el dissabte 5 d'abril. D'aquesta segona volta, en què s'enfrontaran les dues primeres candidatures, n'haurà de sortir l'alcaldable del PSC per Barcelona.

Qui podrà votar?
Els residents a Barcelona majors de 16 anys que prèviament s’hagin inscrit al registre electoral, que estarà obert fins al 29 de març.

On es vota?
Hi haurà 30 punts habilitats, en agrupacions del partit i locals d’altres associacions, on només caldrà presentar el DNI, signar un document per compartir els valors i principis del PSC i fer una donació d’un euro.

Procés a dues voltes
Perquè una candidatura es proclami guanyadora caldrà que obtingui el 40% dels vots i, a més, una distància de 10 punts respecte a la segona candidatura. Si no és així, es farà una segona votació el dissabte 5 d’abril. D’aquesta segona volta, en què s’enfrontaran les dues primeres candidatures, n’haurà de sortir l’alcaldable del PSC per Barcelona.