L'Europa ha caigut a la quarta posició després de la derrota d'aquest migdia al camp de la Pobla de Mafumet per 1 a 0. El duel entre les dues millors defenses ha complert el guió previst i s'han vist poques oportunitats. A la primera part tots dos conjunts han arribat a l'àrea rival però cap dels dos al creat ocasions perilloses. Però a la segona els dos equips han millorat una mica en la creació de les ocasions. Marc Esteban ha salvat sota pals el gol del locals a xut d'Emana. La més clara dels de Pedro Dólera ha estat una rematada de cap de Roberto Camacho que s'ha estavellat al pal. En canvi els de la Pobla han tingut més fortuna i una rematada de cap d'Emaná ha picat al pal i ha acabat al fons de la porteria. PEDRO DÓLERA entrenador del CE Europa "Al final tot es resumeix en que tu tens l'ocasió i la tires al pal i va fora, i ells tenen l'ocasió tiran al pal i va dintre. Estem en aquesta dinàmica que els pobres malgrat fer un bon partit o un partit suficient com per puntuar o guanyar, ens venim de buits i és una mica el que ens està pasant ara i hem de pair-ho."

POBLA DE MAFUMET: Manzano, Javi Iglesias, Èric Via, Joaqui, Marc Vadillo, Bicho (Micky Ramírez, 43′), Kike Tortosa (Bertomeu, 81′), Bueno, Emaná, Jordi Roca i Oribe (Diakité, 90′).

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Vivó, Alberto, Cuadras, Javi Lara (Aitor, 83′), Rovira (Diego, 71′), Marc Esteban, Javi Sánchez, Charly Ruiz (Guzman, 64′) i Camacho.

ÀRBITRE: Héctor Robas Bondia (el Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues Javi Iglesias i Èric Via (Pobla de Mafumet) i a Cano, Alberto, Marc Esteban i Guzman (Europa).

GOLS: 1-0 (Emaná, 77′).