Confiat, el senyor Chou, director general d'una gran multinacional, va sortir de l'hotel. Va demanar un taxi per enfilar cap al Mobile World Congress. Havia viatjat 12.000 quilòmetres per presentar els nous mòbils de la companyia. No podia faltar a la cita. Teòricament, el taxi l'havia de deixar a les portes del congrés en 10 minuts. El senyor Chou, però, no comptava amb això. Un embús de trànsit que els impedia avançar. El temps corria. Va ser llavors quan, per la finestra, va veure un motorista. Va sortir del cotxe i li va preguntar si el podia portar de paquet fins al Mobile. L'heroi anònim va acceptar i circulant entre els cotxes va permetre arribar a temps al congressista. El senyor Chou li va oferir diners però els va rebutjar i va marxar. És el relat de la companyia, que ara busca el motorista per recompensar-lo. El defineixen com un home ben plantat, d'uns 45-50 anys, amb una Scoopy verda i amb el cor, afegeixen, de la mida d'una pinya tropical. Les xarxes socials s'han abocat amb la cerca. Hi ha qui, fins i tot, assegura que el coneix. De moment, però, el bon samarità continua desaparegut. Podria ser qualsevol. O, simplement, tractar-se d'una estratègia de màrqueting.

Vius o has estat darrerament a Barcelona? Condueixes una moto verda? El model és una Honda Scoopy amb matrícula groga? Tens un cor com una pinya tropical que no et cap en el teu pit de tant gran com és?” Amb questes preguntes, el departament de premsa d’HTC busca un motorista desconegut que va ajudar al director executiu d’HTC. Peter Chou, que anava al MWC en taxi, va demanar a un motorista que l’apropés a la fira per no fer tard a una reunió i van arribar-hi en 10 minuts. El motorista, un home d’entre 40 i 45 anys, no va acceptar els diners que li va oferir Chou i li va dir que no perdés temps per tal d’arribar a temps a la reunió.

HTC ha demanat que el protagonista de la història es posi en contacte amb ells mitjançant el correu electrònic info@htc-one.es o a les xarxes socials, amb l’etiqueta #HTCseeksBiker.