En el grup segon de la Segona Divisió Catalana el Sants va aconseguir empatar a 1 davant el Molletense en partit ajornat de la jornada 19. El partit es va reprendre només faltaven 15 minuts per acabar i amb el marcador de 0 a 1 favorable als visitants. El gol de l'empat dels santsencs el va marcar Fran. TITO LOSSIO, entrenador de la UE Sants, "La idea era treure alguna cosa d'aquí, ja sigui l'empat o la victòria. Però realment era qüestió de sumar com sigui, o sigui eren punts que no, en principi no no hi contàvem, per tant, pensant que no els teníem doncs tot el que hem guanyat és és d'or vaja." Amb el punt el Sants escala fins a la tercera posició, a només un punt de la plaça de promoció d'ascens.

El partit ha tingut temps per a la polèmica amb les expulsions, primer de l’entrenador visitant, Antonio Filgaira, per protestar, i després de l’autor de l’únic gol del partit, Fran, en una jugada d’atac. L’àrbitre no ha volgut allargar més el matx i no ha concedit cap minut extra als 15 que s’havien de disputar.