Un Europa que ha tingut durant bona part del partit el control del joc ha vist com s'escapaven els tres punts del Nou Sardenya. El Manlleu ha deixat fer als escapulats, que han arribat a la porteria de Barragán però sense gaire perill: la més clara, aquesta rematada de cap de Carlos Guzmán. A partir del minut 55 els osonencs han començat a crear ocasions a la contra. Al minut 67, contraatac i arribada amb cinc tocs, Fran Herencia per Manel Sala, control i passada per Ginés, que s'ha fet una autopassada amb la dreta i amb el mateix peu ha superat Rafa Leva. L'Europa ha buscat l'empat, però la galleda d'aigua freda ha arribat amb un bon gol de falta de Manel Sala, el pitxitxi de la lliga amb 19 gols. L'Europa no ha pogut reaccionar i el Manlleu fins i tot ha pogut ampliar el marcador. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "El Manlleu no havia donat senyals de vida fins al gol, ni una, i això té molt de mèrit. Una errada individual et pena, ells no perdonen i el segon gol t'acaba de matar. A partir d'aquí l'equip se'n va a baix, però jo dic que, que d'aquí fins al moment sobretot de l'1 a 0 no hem perdut la cara al partit, teníem el domini absolut, l'únic que sí que és cert que als darrers metres no estem fins i això es paga."

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Víctor Duran, Cano, León, Vivó, Rovira, Valderas (Aitor, min 70), Javi Sánchez (Cebri, min 66), Guzmán i Diego (Camacho, min 45).

MANLLEU: Barragán, Ot Bofill, Archi, Fran Erencia, Ramon Solé, Putxi, Ivan Fernández (Uri, min 66), Gely, Manel Sala (Juanjo, min 85), Ginés i Francolí.

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón (Sabadell).

TARGETES: grogues a León, Guzmán, Cebri i Camacho (Europa) i a Ot Bofill i Francolí (Manlleu).

GOLS: 0-1 (Ginés, 67′); 0-2 (Manel Sala, 76′)