No ha estat un bon partit per a l'àrbitre Rubén Mancera Antón: ha començat perdent el xiulet, rebent alguna pilotada i al minut 39 ha suspès el partit. Però abans, durant els 38 minuts que s'han jugat, el Cerdanyola ha estat l'equip que ha creat més perill. Rafa Leva ha estat el protagonista en la majoria de jugades. Primer, en una pilota que ha arribat abans que Oriol Molins, i Rafa s'ha queixat d'un cop. Molins ha vist la targeta groga. Segon, en una pilota enverinada de Coca que Rafa ha enviat a córner, Iván Serrano ha deixat el peu sobre Rafa Leva, ha estat el minut 26. Tres minuts més tard un xut de Puchi des de la frontal de l'àrea, la pilota ha sortit fora. I la més clara dels de Toni Carrillo, un xut d'Oriol Molins que Leva ha tret amb els peus. L'única ocasió de l'Europa, un xut de Cuadras que ha rebotat en Uri Serra i que Coca ha acabat aturant. Llavors ha arribat la jugada polèmica: Rafa Leva i Ramon s'han enganxat dins de l'àrea petita. L'assistent ha avisat l'àrbitre, que ha ensenyat la vermella al jugador del Cerdanyola. Toni Carrillo ha protestat i també ha estat expulsat per Rubén Mancera. Com que Carrillo no volia marxar del camp sense una explicació de l'expulsió, l'àrbitre ha decidit suspendre el matx. Tots dos equips han abandonat la gespa i s'han dirigit als vestidors per esperar la represa del partit. A la zona de vestidors l'ambient era calent però a mesura que s'ha anat refredant tots dos tècnics han volgut parlar amb l'àrbitre per tornar al camp a jugar. Han arribat el Mossos d'Esquadra i finalment el matx ha quedat suspès pendent de si es jugaran el minuts que resten de partit.

Cerdanyola: Coca, Suli, Ivan Serrano, David López, Uri Serra, Edu Soler, Ramon, Montilla, Quim Solano, Oriol Molins i Puchi.

Europa: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Vivó, Rovira, Javi Lara, Javi Sánchez, Cuadras i Cebri.

Àrbitre: Rubén Mancera Antón (Maresme).

Targetes: Grogues a Coca, Edu Soler i Oriol Molins (Cerdanyola), i a Alberto i Javi Lara (Europa). Vermella directa a Ramon -minut 38- (Cerdanyola).

Gols: cap.