Els operaris treballen aquests dies per acabar d’adequar-ne la senyalització, pintar-hi els passos de vianants, i realitzar els canvis en les zones d’aparcaments i de càrrega i descàrrega. Durant els primers dies, la Guàrdia Urbana activarà un dispositiu de control per evitar qualsevol distracció dels conductors.

D’aquesta manera, el carrer d’Alí Bei esdevindrà una via d’entrada cap al centre de la ciutat des de L’Auditori fins a la ronda de Sant Pere. Per aconseguir-ho, també caldrà obrir el carrer a l’altura del carrer de la Marina. De moment, el carrer d’Alí Bei queda tallat pel pont de Marina. Fa mesos que els operaris treballen per convertir aquest encreuament en una cruïlla convencional de l’Eixample i donar continuïtat a tota la via. Les obres ja es troben en la recta final i està previst que finalitzin al mes de febrer.

La posada en marxa de la reforma de la plaça de les Glòries Catalanes implica molts canvis al seu voltant. Es canvia el sentit d’aquest tram del carrer d’Alí Bei per tal de millorar la circulació als entorns de les Glòries i absorbir part del trànsit de vehicles que actualment passa per la plaça.