L'Europa ha sortit al camp amb un missatge per al jugador escapulat Alber Alegre, que està lesionat. Pel que fa al joc, el Cornellà ha avisat només començar amb una primera ocasió. Al minut 7, ha arribat del gol dels de Jordi Roger. En un córner la pilota ha caigut a l'àrea petita, i entre Xavier Pelegrí i David Garcia l'esfèrica ha acabat al fons de la porteria. Els del Baix Llobregat han continuat buscant la porteria de Rafa Leva. La primera arribada de l'Europa no ha estat fins al minut 36 amb una rematada de cap de Roberto Camacho. A la segona part, el Cornellà hauria pogut sentenciar: Óscar Muñoz ha xutat molt desviat. Pep Caballé, amb un xut potent que ha anat fora. Muñoz i Juli n'han tingut un altre. Llavors l'Europa hauria pogut empatar, però Diego no ha arribat a tocar la pilota. Óscar Muñoz ha enviat l'esferica al travesser, hauria pogut matar el matx. Però ha estat l'Europa el que ha aconseguit empatar amb una jugada de Diego i un bon remat de cap de Javi Sánchez. En els darrers segons del partit, els dos mateixos jugadors, Diego i Javi Sánchez han tingut als seus peus el segon, però han estat incapaços de fer el gol de la victòria. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que l'equip ha tingut l'opció de guanyar amb la jugada de Diego, amb la jugada, la ultima que és de Oliber i Benji. Estem contents amb el punt perquè també ells podrien haver-se posat dos a zero amb la jugada de l'Oscar i també és just."

CORNELLÀ: Íñigo, Joel, Dani Martí, Pelegrí, Cazorla, David Garcia, Enric Vallès (Juvenal, 42′), Pep Caballé, Óscar Muñoz (Matamala, 82′), Baruc i Juli (Guti, 74′).

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Víctor Duran, León (Charly Ruiz, 65′), Javi Lara, Rovira, Valderas, Cebri (Javi Sánchez, 56′), Guzman (Diego, 65′) i Camacho.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Dani Martí i Juvenal (Cornellà) i a Camacho, Diego, Javi Lara, Rovira i Charly Ruiz (Europa). Vermella directa -minut 18- al preparador físic Francisco Javier Arnedo (Cornellà).

GOLS: 1-0 (Pelegrí, 7′); 1-1 (Javi Sánchez, 87′).