Sis entitats barcelonines amb premi

L’Ateneu Barcelonès ha estat guardonat amb el primer premi de mitjans de comunicació per aa renovació del web de l’entitat. El nou portal, anomenat @teneu Hub i presentat aquest estiu, facilita més interactivitat i és més clar i senzill per als usuaris. Els Lluïsos de Gràcia han estat guardonats en dues categories: el segon premi de Jove, proposa! pel ‘Nano Teatre, espectacles lowcost’ i el del foment de la participació per la Cursa d’Orientació Popular.

D’altra banda, el Centre Moral i Cultural del Poblenou s’ha endut el premi a la capacitat d’innovació per ‘Sales, Calders, Tísner. 100 anys i escaig‘. L’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià ha rebut dos reconeixements, el primer premi de Jove, proposa! per ‘Guió en blanc’ i el segon premi a la creativitat artística per ‘Sarrià canta’. En aquesta mateixa categoria, L’Ateneu del Clot ha quedat en la tercera posició amb ‘Underclot’. Finalment, RAI (Recursos d’Animació Intercultural) s’ha endut el guardó a la programació de tallers i espectacles pel foment de la participació.

En total s’han premiat 14 entitats en la 24a edició del Premis Ateneus, organitzada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i que aplega 160 entitats de tot el país. Enguany, a més, s’ha valorat el Projecte enllaç per la tasca d’integració sociocultural, perquè treballa per apropar la música a les persones amb discapacitat mental.