Lakshmi Mittal és el cap de família Mittal i propietari de la siderúrgica Arcelor-Mittal.

L’any 2004 ja es va gastar 46 milions d’euros, segons la revista Forbes, en el casament de la seva filla Vanisha, a París, i per això el casament que hi haurà durant els propers dies a Barcelona s’apunta com un dels més fastuosos i multitudinaris que s’han viscut mai a la ciutat, similar al de la infanta Cristina pel que fa a nombre de convidats, entre 1.000 i 1.500.

L’organització de la festa es fa amb la màxima discreció i no ha transcendit ni el pressupost ni el nom de la parella que es casa, encara que sí que es coneix la persona que s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament, Promod Mittal, germà de Lakshmi.

S’apunta que els primers convidats arribaran a Barcelona el dia 4 i s’allotjaran a l’Hotel Arts i l’Hotel W. El president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, ha dit que Mittal “és un enamorat de Barcelona” i que, per tant, des del consorci es posaran “totes les facilitats” per a l’èxit de l’esdeveniment.

El lloc de la celebració no ha transcendit, però s’especula que el banquet principal podria tenir lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Montjuïc, amb capacitat per a 1.500 comensals. També es creu que hi haurà una recepció dels convidats, per part de la família Mittal, al Museu Marítim de Barcelona, a les Drassanes.

La família Mittal ocupa la posició número 41 a la prestigiosa llista Forbes de les principals fortunes mundials. Consta que disposen d’una fortuna que s’acosta als 17.000 milions de dòlars.