El saló immobiliari professional més important d'Espanya, torna a la ciutat. En només cinc dies els professionals del sector immobiliari tenen la possibilitat de conèixer les millors oportunitats d'inversió, aconseguir finançament per a projectes o aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària, un sector que sembla que reneix. Si hi ha qui ja ha trobat negoci al sector nacional del maó, però, són els inversors russos i xinesos, que també tenen un espai propi al saló. Els particulars també hi poden trobar tot tipus de serveis immobiliaris. Des de pisos fins a locals comercials, oficines o solars, tant de lloguer com de compra. Segons el president del saló, els preus dels habitatges a la ciutat de Barcelona ja no poden baixar més i ara és un bon moment per adquirir-ne.

La classe alta de la Xina i Rússia està en el punt de mira del turisme i també del mercat immobiliari. Si els inversors russos ja tenen un espai específic en el Barcelona Meeting Point des de fa cinc anys, en la 17a edició del saló s’hi suma una oferta dirigida als xinesos.

Aquests compradors troben dificultats a l’hora d’invertir en habitatge als seus països d’origen. Per això, cada vegada més, busquen immobles a Europa i als Estats Units. A més, la modificiació de la Llei d’estrangeria pot ser un al·licient, ja que es podrà obtenir la residència legal a Espanya si es compra un habitatge per 500.000 euros o més. Precisament, per saber com convèncer els compradors russos i xinesos, al Barcelona Meeting Point es farà una sessió dirigida a professionals del màrqueting immobiliari que treballen amb aquest públic.

Durant cinc dies, 250 empreses exposaran oportunitats del mercat immobiliari. Els compradors particulars hi podran trobar habitatges, locals comercials i oficines en venda i de lloguer entre el 23 i el 27 d’octubre. El president del saló, Enric Lacalle, assegura que els preus dels immobles a Barcelona ja no poden baixar més.