El planter (L'afició escapulada?) escapulat tenia moltes ganes de veure una victòria del seu equip i l'Europa no els ha fallat. L'equip gracienc ha aconseguit tres punts molt treballats davant l'Ascó, un dels millors equips de la categoria. Domini escapulat a la primera part, però no ha estat fins al minut 29 que els homes de Pedro Dólera s'han avançat al marcador. Cano, després d'una gran jugada, ha enviat una pilota a l'espai i Javi Sánchez no ha perdonat. Uns minuts més tard, ha arribat el segon gol amb els mateixos protagonistes. El davanter, gràcies a la pressió, ha aconseguit un córner a favor i Cano, l'ha aprofitat a la perfecció amb una rematada de cap que acabat a la xarxa. A la represa, el partit ha canviat i l'Ascó ha passat a ser-ne el dominador. De fet, els de Miguel Rubio haurien pogut retallar distàncies si Virgili hagués aprofitat una de les ocasions més clares del partit. L'Europa ha reculat i, al minut 76, Sergi Moreno ha aprofitat un malentès de la defensa gracienca per batre Leva amb una vaselina. Amb el 2-1 els tarragonins s'han bolcat a l'atac i l'Europa, que ha reclamat un penal a Cebri, hauria pogut sentenciar. Al final, tot i el patiment, la victòria s'ha quedat al Nou Sardenya i els escapulats se situen a només tres punts del lideratge. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa: "La veritat és que sabíem que era un dels millors equips de la lliga i bé, sabíem que aquest equip si guanyaven se'n anaven a 7 punts, que vaja, encara que és d'hora però dins de les distàncies és un equip que anirà sumant, perquè de fet estava el tercer i ha sigut molt important saber patir i crec que és justa la victòria."

EUROPA: Rafa Leva, Guillem, Víctor Duran, Cano, Alegre, Javi Lara, Rovira, Guzman, Javi Sánchez (Cebri, 58′), Charly Ruiz (Camacho, 73′) i Diego (Valderas, 58′).

ASCÓ: Chiné, Gerard Roca, Denis Coch, Sangrà (Pere, 45′), Edu Vives, Sergi Duran, Canadell, Gabernet, Genís, Virgili (Galceran, 68′) i Gerard Roigé (Sergi Moreno, 45′).

GOLS: 1-0 (Javi Sánchez, 28′); 2-0 (Cano, 38′); 2-1 (Sergi Moreno, 78′).