DANI CONTRERAS, segon entrenador del CE Europa "Estic molt content del treball dels jugadors, del resultat perquè trenquem la dinàmica negativa de tres derrotes, i perquè hem pujat jo crec una miqueta el nivell també, tant pel que fa a intensitat defensiva com ofensiva. Això és l'Europa que nosaltres volem, aquesta intensitat del minut 1 al minut 90."

L’Europa s’ha enfrontat a la Pobla de Mafumet i ha aconseguit trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives. Pedro Dólera ha vist el bon partit dels jugadors escapulats des de la graderia, ja que ha complert el segon partit de sanció. Pel que fa al matx, només començar, ocasió per la Pobla, Juanito ha fallat una clara oportunitat davant de Rafa Leva. Resposta de l’Europa a pilota aturada. Charly ha tret una falta i Àlex Cano ha rematat de cap per fer el primer, era al minut 3 de joc. Set minuts més tard, bona jugada entre Diego i Javi Sànchez, al final un error de Vadillo en el rebuig ha permès a Ramon Rovira marcar el segon gol escapulat. L’inici escapulat ha estat el millor que s’ha vist fins ara a la temporada, s’han creat moltes ocasions de gol, els jugadors de Pedro Dólera han estat forts en defensa i s’han anticipat, han tingut detalls de qualitat com aquesta jugada de Diego. Tot anava tan bé que, fins i tot, Rafa Leva s’ha permès sortir de l’àrea, controlar amb el pit, regatejar un rival i rebutjar amb contundència. Sota els pals també ha estat segur. A la segona part, la Pobla ha pogut retallar la diferència en el marcador. L’àrbitre Crístian López Carballo ha assenyalat penal per una caiguda de Bueno, en un contacte de Guillem Ramon. Bueno ha transformat la pena màxima.

Llavors ha arribat una nova revolució en el joc escapulat, l’entrada de Cebri al terreny de joc. Però abans de l’espectacle de Cebri, Guille ha volgut deixar algun detall de qualitat. Ha fet una jugada en què se n’ha anat de tres jugadors i el xut final amb l’esquerra ha estat fluix, i el porter Aleix ha pogut rebutjar. Al minut 85, jugada de força i lluita de Cebri, li han fet falta, però ha continuat, ha centrat amb l’esquerra i Carlos Guzman ha fet el tercer dels de Gràcia. Quan quedava un minut per al final del matx, de nou Cebri. S’ha endut una pilota dividida, aquest cop ha centrat amb la dreta i Roberto Camancho només ha hagut de posar-hi el peu per fer el quart. Tot l’equip ha volgut celebrar la victòria amb Cebri en el seu primer partit al Nou Sardenya.

4 – CE Europa: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Rovira (Cebri, 69′), Guzman, Javi Sánchez (Camacho, 74′), Charly Ruiz i Diego (Valderas, 59′).

1 – Pobla Mafumet: Aleix, Calavera, Eric Via, Joaqui, Vadillo (Sabaté, 85′), Bicho, Bertomeu (Jean Luc, 62′), Bueno, Tortosa, Jordi Roca (Abel Rita, 80′) i Juanito.

Gols: 1-0 (Cano, 3′); 2-0 (Rovira, 11′); 2-1 (Bueno -p-, 51′); 3-1 (Guzman, 84′); 4-1 (Camacho, 88′).