Castellers de Barcelona: 5d8, 3d9F, 4d8a(c), P5. La millor actuació de la jornada i també el millor castell, el 3d9 amb folre, que han descarregat per segon cop a la plaça de Sant Jaume, 10 anys després de la primera. És doncs la millor Mercè que han fet mai en la jornada de colles locals i la segona millor actuació de la seva història.

Castellers del Poble Sec: 3d7xX, 2d7, 7d7 2P5. Els bandarres han assolit tres castells de la gamma extra de set, amb la qual cosa també han igualat la millor actuació de la seva història, fent-la ara per primer cop en la diada de colles locals de la Mercè.

Castellers de la Sagrada Família: 3d7xS, 4d8(c), 5d7, P5(i). Després del seu clàssic 3d7 aixecat per sota, que han tornat a fer en la primera ronda, els de la camisa verda han fet avui el salt als castells de vuit amb un 4d8 que només han pogut carregar, perquè ha cedit a la sortida de dosos. N’ha estat la millor actuació de l’any i la millor que han fet mai en aquesta diada.

Castellers de la Vila de Gràcia: 2d8F, 7d8, 3d8, P6. Els de Gràcia han descarregat per primera vegada la torre de vuit amb folre a la plaça de Sant Jaume, n’és la novena de la temporada. Una altra fita assolida avui és que han descarregat per primer cop a la història el pilar de sis.

Castellers de Sants: 5d8, 3d9F (dos intents desmuntats), 2d8F, P7F, 3P4. En la primera ronda han fet un 5d8 perfecte, però en la segona s’han encallat amb dos intents del 3d9 amb folre que han hagut de desmuntar. En la tercera ronda, han fet la torre de vuit amb folre. Cal destacar també que, en la ronda de pilars, n’han descarregat un de set amb folre.

Colla Castellera Jove de Barcelona: 4d7a, 5d7, 4d7, V5. Ha assolit l’objectiu de descarregar dos castells de set i mig. Han igualat la seva millor actuació de l’any, que també ha estat la millor de la seva història en aquesta diada.