El Born Centre Cultural no és un espai tancat. Cal entendre'l com un carrer obert per on passejar lliurement. Això sí, es tancarà al vespre. Una zona de pas natural que connecta el passeig del Born amb el Parc de la Ciutadella. D'aquesta manera, un ciutadà pot entrar al centre sense necessitat de comprar una entrada per visitar les exposicions o baixar al jaciment. Fins i tot aquestes visites també seran gratuïtes els primers dies, entre el 12 i el 29 de setembre, per donar a conèixer l'equipament. L'horari serà de 10 del matí a set de la tarda, de dimarts a diumenge. A partir de l'1 d'octubre, la zona arqueològica i les sales expositives seran de pagament. Hi haurà dos tipus d'entrada. La normal valdrà sis euros i la reduïda, quatre euros amb 20 cèntims. Les persones de 16 a 29 anys, les que en tinguin 65 o més o els aturats seran alguns dels beneficiaris d'aquesta tarifa reduïda. Per als menors de 16 anys, l'accés hi serà gratuït. I què hi podem visitar? La Sala Villarroel acull l'exposició permanent del centre, que mostra tot tipus d'objectes quotidians de la Barcelona de 1700. L'exposició temporal la trobem a la Sala Casanova, centrada en el setge de 1714. Al jaciment arquelògic podem comprovar "in situ" els carrers que van resistir el setge, caminant entre cases, comerços i un tram de rec comtal. El Born Centre Cultural també té una sala polivalent, la Moragues, on es programen activitats de tota mena, com titelles, dansa, cicles de música o cinema. El preu és a banda i oscil·la entre els tres i els 12 euros. La programació estable començarà a l'octubre. Tots els dilluns, excepte els festius, el centre romandrà tancat. Les portes obertes es faran els diumenges a la tarda. A més, el primer diumenge de cada mes, l'entrada serà gratuïta durant tot el dia, com passa a molts museus de la ciutat.

El Born Centre Cultural no és un espai tancat. Cal entendre’l com un carrer obert per on passejar lliurement. Això sí, es tancarà al vespre. Una zona de pas natural que connecta el passeig del Born amb el Parc de la Ciutadella. D’aquesta manera, un ciutadà pot entrar al centre sense necessitat de comprar una entrada per visitar les exposicions o baixar al jaciment. Fins i tot aquestes visites també seran gratuïtes els primers dies, entre el 12 i el 29 de setembre, per donar a conèixer l’equipament. L’horari serà de 10 del matí a set de la tarda, de dimarts a diumenge.

A partir de l’1 d’octubre, la zona arqueològica i les sales expositives seran de pagament. Hi haurà dos tipus d’entrada. La normal valdrà sis euros i la reduïda, quatre euros amb 20 cèntims. Les persones de 16 a 29 anys, les que en tinguin 65 o més o els aturats seran alguns dels beneficiaris d’aquesta tarifa reduïda. Per als menors de 16 anys, l’accés hi serà gratuït.

I què hi podem visitar? La Sala Villarroel acull l’exposició permanent del centre, que mostra tot tipus d’objectes quotidians de la Barcelona de 1700. L’exposició temporal la trobem a la Sala Casanova, centrada en el setge de 1714. Al jaciment arqueològic podem comprovar “in situ” els carrers que van resistir el setge, caminant entre cases, comerços i un tram de rec comtal. Per accedir a la zona arqueològica és necessari contractar una visita guiada.

El Born Centre Cultural també té una sala polivalent, la Moragues, on es programen activitats de tota mena, com titelles, dansa, cicles de música o cinema. El preu és a banda i oscil·la entre els tres i els 12 euros. La programació estable començarà a l’octubre.

Tots els dilluns, excepte els festius, el centre romandrà tancat. Les portes obertes es faran els diumenges a la tarda. A més, el primer diumenge de cada mes, l’entrada serà gratuïta durant tot el dia, com passa a molts museus de la ciutat.