Només començar el partit, gerro d'aigua freda. Bona jugada i centrada de Ramiro, que Paolo va rematar a gol. Tres minuts més tard, Salinas va rematar al pal, en una altra badada defensiva del Sant Andreu. Al minut 11, gol anul·lat al Penya Esportiva per fora de joc. Les coses no pintaven gaire bé per als quadribarrats. A mesura que anaven passant els minuts, els de Patxi Salinas van millorar el joc, però no va ser fins al 35 que van fer l'empat a un gràcies a una bona jugada personal i a un xut ras i potent d'Ivan Guzmán. A la represa, el domini local no va tenir premi fins gairebé el final de l'enfrontament. Al minut 84, penal sobre Francis Ferrón, que el mateix jugador va transformar en el 2 a 1 definitiu. PATXI SALINAS, trenador de la UE Sant Andreu ''Hemos hecho lo más difícil que era empatar un partido que se nos podría haber puesto muy cuesta arriba. Y luego la segunda parte hemos apretado mucho mejor, les hemos metido más intensidad y luego en la segunda parte hemos sido merecedores de la victoria. Pero sí es verdad que en la primera parte hemos podido tirar la eliminatoria'' Un altre aspecte destacat del partit va ser el debut d'Adrián Mouriño, migcampista gallec, de 25 anys, procedent del Recreativo B, que ahir mateix va firmar contracte amb el club andreuenc. PATXI SALINAS, entrenador de la UE Sant Andreu "Ese jugador ha estado conmigo años. Entonces lo tengo muy claro. Ese jugador es una bomba, es incansible y hoy ha empezado a enseñar lo que es él." L'Olot serà el rival del Sant Andreu a la segona eliminatòria de la Copa del Rei. De fet, els dos equips es van enfrontar diumenge i els andreuencs van guanyar per 2 a 1. Els gironins es van classificar per a la Copa, després d'imposar-se a l'Huracà València per 3 a 2. Va ser un partit amb alternatives, ja que els valencians es van avançar, però l'Olot va reaccionar i es va posar 2 a 1. Després l'Huracà va empatar. El gol de la victòria dels olotins el va fer Arnal en temps de descompte.

Sant Andreu: Morales, Albarrán, Melo, Azparren, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Aitor (Mouriño, min 46), Guzmán, Quim Araújo (Ander Vitoria, min 76) i Francis (Dídac, min 87).

Penya Esportiva: Seral, Fofi, Martínez, Pau Pomar, Adrián Rosa, José Luis, Javi Escandell (Grimaldo, min 76), Pando, Paolo, Salinas (Ismael, min 69) i Ramiro.

Gols: 0-1 (Paolo, min 3). 1-1 (Guzmán, min 35). 2-1 (Francis, min 84).