Sota el lema “Per la Mercè, mou-te amb la T-Festa”, aquesta iniciativa ofereix 15.000 títols de transport especial que, segons el director executiu de Presidència de TMB, Jordi Nicolàs, “estimularan l’ús del transport públic en unes dates de tanta mobilitat com les Festes de la Mercè”. El director general adjunt de Banc Sabadell, Carlos Ventura, valora aquesta campanya com un “servei de valor a la ciutat”, sobretot perquè els barcelonins “accediran de manera còmoda als diversos actes” de la Festa Major.

La T-Festa la pot aconseguir tothom, tant si s’és o no client de Banc Sabadell. El que cal és ser major d’edat, formar part del Club JoTMBé i no ser morós d’aquesta entitat bancària. Si es compleixen tots aquests requisits, l’abonament gratuït de les Festes de la Mercè també es podrà utilitzar sense límit a les xarxes de metro i autobusos regulars de TMB, Tram i línies urbanes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i trens de Rodalies dins la zona 1 durant els mateixos dos dies consecutius.

Per inscriure-s’hi, cal accedir a la pàgina web www.t-festa.cat, omplir un formulari i recollir l’abonament a una oficina del Banc Sabadell. Hi ha temps fins al proper 16 de setembre.